Parforholdet er den vigtigste relation i familien

Helt nye perspektiver på og viden om, den vigtigste relationen i familien – nemlig relationen mellem jer forældre.

Du får her en audiolektion på 30 minutter med grundlæggerne af Blackbird Institute Fie Hørby & Mie Kaae. Du vil få helt nye perspektiver på og viden om, den vigtigste relationen i familien – nemlig relationen mellem jer forældre.

Hurtig og nem adgang til lektionen

Kun 149 dkk

Blackbird Institute ejere

Er det vigtigt?

Ja, fordi det vand der flyder mellem os forældre er det, vores børn svømmer i. Så hvis der bliver tomt i mellem os eller vandet bliver mørkt, savner hele familien næring.

I audiolektionen giver vi dig inspiration til at blive klogere på jer selv, som forældre og som par, og hvordan I kan finde vejen til at blive de forældre, I begge drømmer om at være.

Sammen.

Det hele begynder med jer. Og I kan starte sammen med os lige nu.

Audiolektionen ”Parforholdet er den vigtigste relation i familien” giver indsigter i:

Langt de fleste af os ved slet ikke – eller har glemt – hvor betydningsfulde vi er for hinanden.

Ofte er vores partner den der står sidst i køen, både med hensyn til kærtegn og interesse – men når hele familien henter sin næring, netop i kontakten og nærværet mellem mor og far, giver det mening at huske at få plejet den også.

Du får også en workbook, så snart du køber din adgang til lydfilen, så du kan være i gang med fordybe dig i det tankevækkende materiale på få minutter.

Din investering for audiosessionen og workbooken

Normalt er undervisning med Fie Hørby & Mie Kaae forbeholdt eleverne på Blackbird Institute, hvor de til dagligt underviser i relationskompetence og psyko- og familieterapi.

Vi er derfor glade for at kunne præsentere denne demokratiske onlinemodel, hvor alle kan være med, også dig.

Du behøver ikke investere mange tusinde kroner i en efteruddannelse her, og du kan være med, uanset hvor du bor, eller hvornår på ugen det passer ind i dit liv at lære nyt – audiolektionerne er klar, når du er.

For audiolektionen på 30 min. og tilhørende workbook med en proces, som du bliver guidet igennem.

Sådan foregår det

Fordelen ved en audiolektion

Fordelen ved et produkt som dette er, at du ikke skal bruge tid på transport eller møde underviserne et bestemt sted på en bestemt dato.

Når du har betalt din adgang, er undervisningsmaterialet dit, og du kan genhøre det så ofte, du vil.

At være forælder kræver på mange måder et skarpt blik indad – igen og igen.

Parforholdet er den vigtigste relation i familien, fordi den måde vi taler til os selv og hinanden på, bliver til den måde vores børn taler på.