Referencer

Læs hvad vores studerende siger om uddannelsen

Hej, havde bare lyst til at udtrykke min glæde og begejstring over at være blevet en del af Blackbird Institute. På få måneder er I blevet et fast holdepunkt i mit liv, som giver så meget mening. Jeg får så utroligt meget ud af det, suger alt til mig, det er som næring og healing til min sjæl. Har for første gang, siden jeg kan huske det, haft følelsen af lykke og følelsen af at leve - og ikke bare overlever, det er så dejligt, tak for det.
Simon
Vanvittigt godt med blandingen af teori og øvelser, mulighed for spørgsmål og forskellige læringsmetoder. Det har haft særlig betydning for mig at få indblik i, hvorfor jeg i en længere periode ikke har kunne mærke mig selv – og troen på, at jeg nok skal finde tilbage til mig selv, fordi jeg kan se, hvordan.
Christina
Du får redskaber, som giver dig et personligt lederskab og en naturlig autoritet, der kommer indefra.
Louise
Uddannelsen har allerede gjort en kæmpe forskel for mig ifht stemningen i familien og ikke bare ifht børnene, men især til min mand, og det har virkelig styrket min selvfølelse. Uddannelsen kunne kaldes "kørekort til at være menneske.
Leila
Det var det bedste år i mit liv. Alting begyndte at flyde lettere både privat og arbejdsmæssigt.
Trine
Uddannelsen har optimal vekselvirkning mellem teori, sessions, kropsbevidsthed, øvelser og individuel feedback.
Christina
Jeg har fået følelsen af, at jeg (endelig) er på rette vej - og jeg har lyst til at betræde denne vej/sti for resten af mit liv.
Lucille
Jeg har fået mindelser om livet i min slumrende krop! Der er sat en uvurderlig vækkelse i gang, som jeg ikke selv har kunnet igangsætte med min egen refleksion
Helle
En fantastisk stemning. Dejlig variation mellem faglige oplæg og praktiske øvelser. Det jeg tager med mig fra dette modul er, en bevidsthed om, hvilke muligheder vi har ifht forandringer hos os selv.
Lene
Jeg har været leder i 15 år og været på flere ledelsesrelaterede uddannelser og kurser. Jeg må sige, at jeg denne gang føler en helt anden påvirkning af mig. Jeg går fra kurset med en helt anden styrke, end jeg har følt tidligere, og jeg føler mig ærligt talt som en bedre leder og ikke mindst et dygtigere menneske. Jeg får flere meget positive tilkendegivelser fra både chef og afdeling. Jeg forsøger at være tydelig i de ting, jeg har lært og giver min lærdom videre til mit team. Vi arbejder med flere af værktøjerne løbende, og det har på den korte bane givet mig nogle ’løftede’ medarbejdere. Fordi det er et felt, der virkelig interesserer mig personligt, kan jeg mærke et team, der også har fået åbnet øjnene for, hvordan de selv kommunikerer og virker på deres omgivelser.
Ann Forup
Head of Brand, TV2
Det har virkelig været en fornøjelse at være sammen med jer. Jeg har aldrig deltaget i bedre undervisning, end den I har givet, og jeg har aldrig mødt bedre undervisere end jer. Faktisk tror jeg ikke, at jeg har mødt mere ”hele mennesker” end jer.

Jeres direkte, men også kærlige og velmenende, facon og tilgang til, hvordan I udfordrer os, har givet mig en meget bredere forståelse for mine medarbejdere, mine kolleger og menneskerne omkring mig – og jeg er, frem for alt, blevet meget klogere på mig selv. I har gjort, at jeg i dag hviler mere i mig selv, og I har lært mig, at hvis jeg kommer ”som den jeg er – fordi jeg er god nok”, kommer jeg med meget mere autenticitet og holisme. I har gjort mig til et mere ”helt menneske”, og de ting I har lært mig har gjort, at jeg i dag føler mig meget mere rustet til fremtiden, ikke kun som leder, men også som søn, kæreste og far - det skal I have stor tak for. Jeg vil nyde hvert et minut, vi har sammen de kommende to dage, og jeg vil se tilbage på to helt fantastiske år med rigtig god læring. Tak fordi I er, som I er.
Kristian Petersen
Head of Customer Operations, TV2 PLAY

Jeg føler en større styrke og frihed til at være MIG i alle relationer. Jeg er blevet klogere på mig selv, på andre og derfor også på, hvad der kan være på spil i en relation. Og det har virkelig givet mig en frihed, ro og styrke. Jeg står mere ved mig selv, og jeg kan meget bedre sige til og fra. Jeg har fået en dyb forståelse af, hvordan vi som mennesker udvikler os og påvirker hinanden. Og hvor stor en betydning vores tilknytning og opvækst har for vores liv og måde at indgå i relation til andre mennesker.

Fagligt har jeg kunnet bruge den viden og indsigt til at forstå og møde børnene og kollegerne på skolen. Og ikke mindst forstå min egen reaktion. Jeg er mere selvreflekterende og bevidst om egne mønstre, tanker og handlinger, og derfra kan jeg meget nemmere stoppe mig selv, justere og gøre noget andet.

Personligt har det givet mig en styrke og frihed. Jeg står stærkere i mig selv og føler mig mere fri til at være mig selv i alle relationer. Jeg har igennem denne dybe forståelse og min indre styrke, fået en større sikkerhed i at kunne formidle min viden. 

Uddannelsen er virkelig en gave til dig selv og din familie. Du får en meget stor viden og indsigt i, hvordan vi som mennesker udvikler os i samspil med andre mennesker, og det giver en forståelse af dig selv, og dermed en større styrke og følelse af frihed. Friheden til at være dig selv i alle relationer og være indrestyret i stedet for ydrestyret, altså leve i overensstemmelse med det, der er vigtigt for dig. Du får teori og en forståelse af, hvordan vi voksne skaber de bedste betingelser for, at børn kan trives og VOKSE.

Du lærer, hvordan man tager personligt lederskab og ansvar, og hvorfor det er så vigtigt. Du bliver en del af et smukt hjerterum, som støtter dig i din personlige udvikling.

Mie og Fie supplerer hinanden rigtig godt. Teori og kroppen bliver så smukt forenet og det gør, at det hele lander dybere og bliver integreret. De formår at gøre teorien forståelig og brugbar. Relationskompetence er en GAVE. TAK.

Mona Blicher Hansen

Uddannelsen i relations- og livskomptence har for mig været en rejse hjem til mig selv – jeg ved ikke, om jeg nogensinde ankommer endeligt. Men jeg føler mig fri til at være den, jeg er lige nu med fornyet tillid til, at jeg er den bedste mor, jeg kan være for mine børn.

Jeg har allerede meldt mig til de næste tre år. For jeg kan ikke få nok af undervisningen og de fuldkommen fantastiske undervisere. Fie Hørby og Mie Kaae har skabt et unikt, fagligt klogt og menneskeligt hjertevarmt institut, der bidrager til en bedre verden.

For når vi lærer at folde os ud, passe bedre på og blive endnu klogere på os selv, hinanden og vores børn, så vi kan skabe kærlige relationer og fremtidige generationer af empatiske og kontakfulde mennesker. Jeg kan ikke forestille mig noget finere formål.

Det her er en rejse for livet. En rejse, der for mig (og således min familie) handler om at finde fællesskab, få ro på og forbinde os. Med os selv, hinanden og livet. Det er ikke altid lige nemt for mig, men jeg øver mig. En dag ad gangen. Et åndedrag ad gangen. For den kærlige kontakt jeg har fået til mig selv og mine kære dette år, den er meningen med det hele. Vi er her for at være her for hinanden. Sammen er vi bedst. Og jeg ved nu, at det starter med mig.

Karen Pallisgaard