Referencer

Læs hvad vores studerende siger

Det har været en gave for mig og mit personlige lederskab at være tilknyttet Blackbird Institute. Det moderne børnesyn, som er afspejlet i FN’s Børnekonvention og principperne om hensynet til barnets bedste, ligeværd mellem børn og voksne, og barnets ret til udvikling, autonomi, integritet og værdighed, som jeg kender så godt fra mit arbejde med at styrke børns rettigheder i lovgivning og fagprofessionel praksis, bliver på Blackbird Institute bragt ind i det relationelle rum mellem mennesker og i relationen mellem voksen og barn. Helt derind, hvor vi bliver opmærksomme på egne skygger, selvafgrænsning og det relationelle perspektiv, men også derhen, hvor vi træner det at lede rådgivende og svære samtaler i en professionel sammenhæng.

Det tvinger den enkelte til at reflektere over og justere sin praksis, uanset om det er som leder, kollega, kæreste, forælder, barn eller ven.
Skærmbillede 2023-09-22 kl. 10.46.00
Cecilia Decara
National chef for UNICEF
Mit udgangspunkt for at starte på uddannelsen hos Blackbird Institute var oprindeligt udelukkende den faglige del og for at styrke mit virke som selvstændig pædagogisk vejleder. Det, som har overrasket mig mest, har været, hvor meget denne uddannelse har forandret mit liv på så mange dejlige måder. Et institut med virkelig relationskompetente undervisere. Fie er min største læremester, og jeg er ovenud taknemmelig for alt det, hun har lært mig igennem de sidste snart 4 år på Blackbird Institute. Jeg bruger dagligt den faglighed og personlige udvikling i min private praksis.
Uddannelsen har givet mig en mere udvidet forståelse af mig selv, min barndom, mine erfaringer samt måden, jeg møder livet og mine relationer på. Det er som et sæt nye kærlige og mere forstående briller at se og møde verden ud fra. De seneste knap 4 år har jeg inderligt bragt mig nærmere mig selv, min mand, vores børn og andre tætte relationer i mit liv. En uddannelse jeg aldrig vil være foruden.
Jeg vil så absolut anbefale nye studerende at vælge Blackbird Institute. Jeg har taget turen fra Aarhus hver gang og er meget glad for min beslutning, på trods af at der er flere institutter i byen. Men intet sted, som kan måle sig med Blackbird.
Stine Rosborg
Familierådgiver og familieterapeut
Blackbird har givet det at være mig - og helt generelt det at være et menneske - nogle nye og enormt spændende dimensioner. De ting, vi lærer i undervisningen, tager jeg med mig i mødet med mig selv og alle mine relationer (nye som gamle). At møde mig selv og relationer, som jeg frygtede var uforanderlige, på en ny måde giver en kæmpe livsglæde for mig. Jeg kan virkelig anbefale hele rammen: tilgangen, undervisningsformerne og underviserne på Blackbird er intet mindre end fantastiske.
Kasper Dalgaard
Musiker
Uddannelsen har givet mig en dyb indsigt i det hele menneske og en forståelse for nuancer i adfærd, følelser og nervesystemet. Jeg anvender dagligt al denne viden og mine nye færdigheder i mit professionelle liv.

Personligt har det udviklet min evne til nærvær og givet indre balance.
Uanset om du er nysgerrig på at lære dig selv bedre at kende eller ønsker større faglige kompetencer, så er dette en uddannelse, som skaber bevægelse i dit nervesystem.
Kenneth Willander
Forstander
At gå på Blackbird Institute har for mig været vejen ind til kernen af, hvad der giver mening, og hvad der har værdi og betydning i mit eget liv, i mit parforhold og i relationen til mine børn. Jeg er samtidig blevet klogere på mit eget ansvar i mine nære relationer, og jeg har fået redskaber til at tale fra et stærkere og mere kærligt sted. Jeg vil anbefale Blackbird Institute til dig, der er nysgerrig på dig selv og dine nære relationer, og som savner værktøjer til at komme nærmere det liv, du drømmer om.
Maria Løvgreen
Par-familie- og psykoterapeut MPF
Jeg er blevet beriget og befriet både personligt og i mit virke som psykolog efter mit 1. år på Blackbird Institute. Jeg har grundlæggende lært ikke kun at være optaget af andres behov og ønsker og er kommet hjem til mig selv. Jeg kan nu tillade mig selv at være, som jeg er, uden en kropslig og følelsesmæssig fornemmelse af, at det ikke er velkomment eller måske ligefrem forbudt.
Konkret betyder det, at jeg i mine nære og professionelle relationer kan være langt mere autentisk til stede, sige tydeligt til og fra og være tryg, og det skaber en større nærhed og kontakt til dem omkring mig. Jeg vil anbefale alle at give sig selv den livsforandrende oplevelse det er at være på Blackbird Institut og få kontakt til krop og sjæl.
Annette Walsted
Psykolog
Da jeg startede på Blackbird var det med udgangspunkt i, at jeg ville udvikle mig i mit professionelle virke. Jeg arbejder dagligt med unge atleter, trænere, klubber og forbund. Da jeg startede, gik det lynhurtigt op for mig, at der også var en masse, som jeg kunne bruge i mit personlige liv. Det har været en fantastisk rejse, både personligt og professionelt. Jeg står stærkere i mit eget liv og har fået blik for en side af mig selv, der har haft brug for en kærlig hånd. Min personlige rejse er først lige begyndt, og jeg nyder at være på den rejse, selvom den til tider er hård. MEN! Det er præcis det, der gør, at jeg glæder mig til at møde op til hvert modul. Professionelt har jeg fået en enorm værktøjskasse, der gør, at mit arbejde er blevet taget til et helt nyt niveau. Jeg har fået blik for lige så mange sider af andre mennesker, som jeg har opdaget i mig selv. Den indsigt gør, at mit arbejde går op i en højere enhed og det kan mærkes på alle de relationer, jeg dagligt træder ind i i mit arbejde. Jeg ser det at starte som en kæmpe gave, jeg har givet mig selv. Uanset hvilket formål, du tænker du har, når du starter - hvilket jeg mener, alle burde - så får du helt sikkert mange flere formål, du kan tage med dig i dit liv, og i alle livets arenaer og relationer.
Kasper Dick Henriksen
Sportspsykologisk Konsulent
Denne uddannelse har ændret mit liv. Det kan lyde teatralsk og som en god salgssætning, men det er så fagpersonligt, det vi får mulighed for på Blackbird, at det har været en uundværlig oplevelse for min indre og ydre karriere. For mig har den største læring været at sanse igen. Genlære at være bedre til stede i mange situationer, alt fra fx facilitering af ledertræning til at være i dyb kontakt med mine børn. Og så endda midt i en verden, der roser effektivitet, fart, mange skift og meget lidt menneskeligt nærende kontakt. Det kan næsten ikke forklares, hvad der sker via egen- og gruppeterapi, men det er så grundlæggende oplevelser og viden, der fører til bevidsthed, og en masse “point of no returns”. Det gælder både personligt og fagligt, på den fineste måde og skabt i et helt unikt rum og trygt fællesskab.
Liv Okkels
Psykolog
Min uddannelse i relations- og livskompetence har indiskutabelt været det vigtigste, jeg har lært i mit liv. Jeg er (og bliver kontinuerligt) en bedre mor, kæreste og læge, men vigtigst af alt et mere helt menneske. Alle fortjener et år på Blackbird - jeg mener faktisk, at livet er for dyrebart til at lade være.
Katrine Linde
Læge