Kend os lidt bedre

Mød vores undervisere

Vi tror på personlige relationer og selv i et onlineunivers er det muligt at komme hinanden lidt nærmere.

Fie Hørby

Fie er uddannelsesdirektør, konceptudvikler og grundlægger af Blackbird Institute. Fie er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bestselleren “Drop Opdragelsen!” og bogen “Om teenagere – for forældre” og deltager ofte i den offentlige debat omkring den psykologiske udvikling i familielivet. Fie er faglig ansvarlig for uddannelsen og står som garant for et højt fagligt niveau i både den praktiske og teoretiske undervisning på uddannelserne.

Annemarie Clement

Annemarie er uddannet afspændingspædagog, psykoterapeut, MPF og biologisk traumeterapeut. Hun har speciale i tidlig tilknytning, kropsterapi og choktraumer.

Annemarie er en erfaren underviser og supervisor, og hun underviser på Blackbird Institute i tilknytning, kropsterapi og udviklingspsykologi på grunduddannelsen.

Liv Dhanyo

Liv Dhanyo er uddannet krops- og psykoterapeut, MPF med mange års erfaring som terapeut, underviser og supervisor med speciale i familieopstilling, chok- og traumeterapi og imago par- og relationsterapi.

På Blackbird Institute underviser Liv på alle uddannelserne.

Rikke Hermansen

Rikke Hermansen er familie- og psykoterapeut MPF. Rikke er oprindeligt uddannet lærer, men har i mange år arbejdet som familieterapeut med særligt fokus på den skilte familie. Hun er uddannet i emotionsfokuseret parterapi (EFT), emotionsfokuseret familieterapi (EFFT), i PREP – Prevention and Relationship Enhancement program, i KIFF – psykoedukation for skilte, i Partjek og grupper for børn med skilte forældre.  Rikke har undervist børnegruppeledere i mange år og har udviklet kurser og undervisningsmaterialer til efteruddannelser inden for skilsmissefeltet. Rikke har deltaget som børnegruppeleder i DR2-serien ”Barn i Skilsmisseland”.

Trine Hjorth Bønnerup

Trine Hjorth Bønnerup er autoriseret psykolog med speciale i relationsarbejde med par, skilte og familier. Trine har mange års erfaring med at undervise og supervisere fagfolk og har også været med til at udvikle og implementere gruppetilbud for skilte familier i kommuner og skoler. Hun er efteruddannet i EFT og ISTDP og brænder for arbejdet med, at få fat i de sårbare følelser bag fastlåste konflikter og hjælpe til at finde en bedre vej i kommunikationen. På Blackbird Institute underviser Trine på både grunduddannelsen og overbygningen.

Charlotte Silas Houlberg Bengtson

Charlotte Silas Houlberg Bengtson er cand.psyk og specialist i psykoterapi og har stor erfaring med psykisk sårbare unge og voksne med misbrugsrelaterede temaer. Charlotte tilbyder samtidig konsulentbistand til opbygning af behandlingskoncepter i forhold til unge og voksne med dobbeltdiagnose og lignende udfordringer.

På Blackbird Institute underviser Charlotte på overbygningen.

Mette Sloth

Mette Carendi er cand.mag i psykologi, forfatter, psykoterapeut og rådgiver med speciale i tilknytning, følelsesmæssig udvikling, traumebelastning og healing. Derudover hjælper Mette også par med at finde tilbage og genetablere forbindelsen og ekstasen, såvel som hun er velbevandret inden for personlig udvikling.

På Blackbird Institute underviser Mette Carendi på grunduddannelsen

Suzanne Lerche

Suzanne Lerche er oprindeligt uddannet jordemoder og kropsterapeutisk psykoterapeut. Hun har 25 års erfaring som privatpraktiserende psykoterapeut med individuelle, par, børn, familiedannelse, gruppeterapi, undervisning samt supervision. 

Suzanne er optaget af, hvordan kontakten til os selv, kroppen, naturen og andre mennesker åbner op i dybere lag af vores bevidsthed og skaber fundament for udfoldelse og nye spor af nærvær. Suzanne har som jordemoder og psykoterapeut lang erfaring for det fine ordløse samspil mellem barn og forældre, som er så afgørende for vores tillid til livet.

På Blackbird Institute underviser Suzanne Lerche på overbygningen.

Karen Glistrup​

Karen Glistrup er socialrådgiver, forfatter, familie-, par- og psykoterapeut, MPF og supervisor. Karen har speciale i samtaler med familier og børn og har skrevet flere bøger f.eks. bestselleren: ”Hvad børn ikke ved … har de ondt af” og ”Snak om det .. med alle børn”. På Blackbird Instiute underviser Karen på overbygningen. 

Anine Boisen

Anine er par-, familie- og psykoterapeut, MPF, biologisk traumeterapeut og har en specialistuddannelse i narrativ terapi. Hun er desuden uddannet kaospilot, aktionslæringskonsulent, systemisk proceskonsulent m.m.. Anine har 25 års terapeutisk erfaring. 

Grundstammerne i Anines terapeutiske virke er det narrative, det kropsorienterede og den eksistentielle terapi. Hun har stor erfaring i arbejdet med skam, traumer, angst, familie- og parforhold samt afhængighed. Anine har forsket i forældreinddragelse i håndtering af unges afhængigheder og har skrevet bogen ”Unge og hash”.

På Blackbird Institute underviser Anine på overbygningen.

Sandra Heavey

Sandra har dyrket yoga i 25 år og har siden 2007 undervist og afholdt workshops og retreats i Danmark, Frankrig og Italien. 

Sandra underviser i yoga på Blackbird Institute.

Yoga er ikke en konkurrencesport, så det gælder ikke om at være dygtig, men derimod om at skærpe din bevidsthed og rette den indad for der igennem at lære dig selv bedre at kende.  

Marianne Schütt

Marianne Schütt er uddannet pædagog, psykoterapeut, MPF og spædbarnsterapeut/tidlig traumeterapeut. Hun har speciale i og stor erfaring med at tale med børn fra spæd til ung og har desuden meget erfaring indenfor misbrugsproblematikker og kriminelle i åbne og lukkede fængsler. 

Marianne er en erfaren underviser og supervisor. På Blackbird Instiute underviser og superviserer Marianne på alle årene.

Dragana Mateskovic Lyduch

Dragana Mateskovic Lyduch er autoriseret psykolog, psykoterapeut og ICEEFT certificeret EFT parterapeut. Hendes speciale er relationskompetence, særligt med par og forældre-barn relationer. Dragana har derudover mange års terapeutisk erfaring i arbejdet med udviklingstraumer og selvudvikling. I sit arbejde med mennesker brænder Dragana for at skabe en dybere forståelse, medfølelse og tilknytning både indadtil til forskellige dele af en selv og udadtil til andre mennesker. Dragana har mange års erfaring som underviser, hvor hun er optaget af at formidle sin viden og erfaringer på en levende og meningsfuld måde.

På Blackbird Institute underviser Dragana i på alle 4 år.

Katrine Axholm

Katrine Axholm er uddannet psykoterapeut, MPF med efteruddannelse fra Gestalt Association Los Angeles. Katrine har 20 års erfaring med speciale i parterapi og er forfatter til flere bøger blandt andet “Krisen der forandrede mit liv” og “Utroskab – vejen til mere kærlighed?”.

Katrine er desuden fast skribent på ALT for damerne og bliver ofte brugt som ekspert i forskellige medier.

Katrine underviser på grunduddannelsen.

Lone Lyager

Lone Lyager (MPF) er uddannet socialrådgiver, psykoterapeutisk uddannelse og 3 års overbygning på Hildebrandinstituttet.dk i analyse og behandling af seksuelle overgreb og andre alvorlige omsorgssvigt.

Certificeret Somatic Experiencing Practitioner. En 3-årig uddannelse i Peter Levines metode til behandling af følger efter kriser, chok og traumer.
Mange års erfaring i psykoterapi med voksne mænd og kvinder der lider af senfølger efter seksuelle overgreb i barndom/ungdom samt psykoterapi med mænd og kvinder, der i voksenalderen har været udsat for seksualiseret vold eller krænkelser som f.eks. voldtægt, sexchikane, digitale krænkelser.

Stor erfaring med undervisning i senfølger efter seksuelle overgreb inden for offentlige og private institutioner, læreranstalter og psykoterapeutiske uddannelser.

Driver sammen med Jette Lyager Klinik for incestterapi. De har sammen skrevet bogen: ”At bestige bjerge.”.

Lone underviser i temaet seksuelle overgreb og senfølger på overbygningen .

Jette Lyager

Jette Lyager (MPF) er uddannet socialrådgiver, psykoterapeutisk uddannelse og 3 års overbygning på Hildebrandinstituttet.dk i analyse og behandling af seksuelle overgreb og andre alvorlige omsorgssvigt.

Certificeret Somatic Experiencing Practitioner. En 3-årig uddannelse i Peter Levines metode til behandling af følger efter kriser, chok og traumer.
Mange års erfaring i psykoterapi med voksne mænd og kvinder der lider af senfølger efter seksuelle overgreb i barndom/ungdom samt psykoterapi med mænd og kvinder, der i voksenalderen har været udsat for seksualiseret vold eller krænkelser som f.eks. voldtægt, sexchikane, digitale krænkelser.

Stor erfaring med undervisning i senfølger efter seksuelle overgreb inden for offentlige og private institutioner, læreranstalter og psykoterapeutiske uddannelser.

Driver sammen med Lone Lyager Klinik for incestterapi. De har sammen skrevet bogen: ”At bestige bjerge.”.

Jette underviser i temaet seksuelle overgreb og senfølger på overbygningen .

Gæsteundervisere

Connie Nissen er ergoterapeut, forfatter, efteruddannet i Theraplay og har speciale i tilknytningsforstyrrelser. På Blackbird Instiute underviser Connie på overbygningen. 

Gæsteundervisere

Inge S. Holm er psykoterapeut MPF, master i organisationspsykologi og foredragsholder. Inge har skrevet flere bøger, blandt andet ´Livsfarlig familie´ og ´Forkert – skam, skyld og selvsabotage´. 

Hun har speciale i traumatisk stress, chock og traume. På Blackbird Institute underviser Inge på overbygningen.