Unknown

Carsten Møller

Carsten er certificeret IFS Practitioner (Level 3), Biodynamisk Kraniosakral terapeut, ISP (Integral Somatic Psychotherapy) terapeut, Alexandertekniklærer og leder af uddannelsen til lærer Ki Aikido instruktør, Shihan.

 

Carstens tilgang til kropsbaseret terapi har udgangspunkt i hans erfaringer gennem 40 års arbejde med Ki Aikido og Alexanderteknik. Begge metoder er oplevelses baserede, og er fænomenologiske processer, der leder til en erfaring af hvad begreber som centrering, jordforbindelse rumlig perception og kontakt dækker over.

 

I sit kropsorienterede terapeutiske arbejde er Carsten optaget af, at kroppen holder regnskab, og at kroppen holder løsningen på at regulere og reetablere, men kroppen har samtidigt sit eget tempo og rækkefølge i sin proces. Ved at være i resonans med et andet system, kan kroppen finde støtte og anerkendelse i den indre bevægelse mod heling der er dens natur. Den biodynamiske Kraniosakral terapi samt ISP, har bibragt Carsten den oplevelse og forståelse, at heling sker i mødet.

 

På efteruddannelsen underviser Carsten på efteruddannelsen i krops- og traumeinformeret terapi  i Internal Family Systems Terapi (IFS), med et særligt fokus på kroppen. Kropslige sansninger og tilstande er et udtryk for den psykiske og emotionelle dimension. At møde de kropslige tilstande med IFS perspektivet, giver adgang til psykens dybde og gør det muligt at navigere i de beskyttende lag af psyken. Det er muligt at lære disse dele at kende, og at forstå deres betydning for at opretholde en indre balance, men også at hjælpe dem ud af deres ekstreme roller, og derefter få adgang til de inderste sårbare dele, eller de indre børn. IFS‘s terapeutiske tilgang og perspektiv forbinder det kropslige og det psykiske på en unik og enkel måde, med en dyb respekt for klientens system.

Gør som 10.000 andre

Få tips og gratis rådgivning fra Fie Hørby direkte i din indbakke