Slide 1
Uddannelse og kurser

Uddannelser i:

Relations- og livskompetence

Relationskompetent leder og familierådgiver

Familie- og psykoterapi

“Formålet og ønsket med Blackbird Institute er at skabe et sted, hvor mennesker kan udvikle deres menneskelighed og få erfaringer med, hvor de kan flytte sig hen, når de får gode vækstbetingelser. Det er vores naturlige fremdrift at udvikle os og udforske livet i sådan en grad, at vi hele tiden kan føle os levende i livet og formå at indfange det, vi længes efter og drømmer om, og når vi ikke gør det, kan vi have brug for hjælp til at blive støttet i vores relations- og livskompetence. Hjælp til at få øje på os selv og de andre igen. Vi mister os selv og finder os selv i vores relationer, derfor er vores fokus på Blackbird Institute, relationer.”

– Fie Hørby

Informationsmøder

På vores informationsmøder fortæller vi om vores uddannelser, hvilke muligheder de giver dig, og hvad du kan få ud af dem – både som fagperson og forælder.

Her får du mulighed for at høre om vores uddannelser og stille dine personlige spørgsmål til Mie Kaae og Fie Hørby.

Næste informationsmøde er: 

1. september 2021 - kl. 18.00-19.30 i Ragnagade 7, 3.sal, 2100 Østerbro.

Tilmelding til informationsmøde

Indtast dine informationer herunder for tilmelding:

Stærkt faglige og udviklende uddannelser

Blackbird Institute uddannelser

1.år
Uddannelse i relations- og livskompetence

Vores 1-årige uddannelse i relations- og livskompetence henvender sig til forældre og fagfolk, som gerne vil lære sig selv bedre at kende samt kunne tage større lederskab i sit liv. Du får samtidig større viden om, hvad der skaber udvikling og trivsel i relationer privat og professionelt – for voksne såvel som børn.

2.år
Overbygning som familierådgiver


Den 1-årige overbyning som familierådgiver er uddannelsen for dig, der vil videreuddanne dig som fagperson, som konsulent i det offentlige skole- og ungdomssystem eller være selvstændig familierådgiver. Du får omfattende viden og træning i at kunne varetage den professionelle og udviklende samtale.

3.+4.år
Overbygning som familie- og psykoterapeut

Den 2-årige overbyning til familie- og psykoterapeut er uddannelse er for dig, der vil være familie- og psykoterapeut. Som et evalueret institut tilbyder vi dig en familie- og psykoterapeutisk uddannelse, som kvalificerer dig til at yde terapi for enkeltpersoner, par og familie.

Tilmelding til uddannelserne

Anerkendt institut

Blackbird Institute er i december 2017 blevet evalueret af Dansk Psykoterapeutforening og Evalueringsinstituttet Reflektor og er i 2018 blevet godkendt som et privat institut, der lever op til samtlige af de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser.

Opbyg kompetencer

Du kan tage vores 1-årige grunduddannelse i relations- og livskompetence selvstændigt. Vælger du at tage overbygningen og uddanner dig et år mere, kan du blive familierådgiver, og forsætter du alle fire år, bliver du certificeret familie- og psykoterapeut.

Ansøg om optagelse

Vi starter nye hold løbende hele året. Vores studerende er både fra det private erhvervsliv, kommuner, skoler og institutioner, selvstændige samt forældre. 

1.år

Relations- og livskompetence

2.år

Familierådgiver

3.+4.år

Familie- og psykoterapeut

Blackbird Institute

Mød kvinderne bag

Blackbird Institute er etableret af Fie Hørby og Mie Kaae som et psykoterapeutisk institut, der tilbyder uddannelser i relations- og livskompetence, familierådgivning og familie- psykoterapi.

Blackbird_Institute_0366_LOW


Mie Kaae

Mie er kreativ direktør og grundlægger af Blackbird Institute.

Blackbird_Institute_0413_LOW


Fie Hørby

Fie er uddannelsesdirektør og grundlægger af Blackbird Institute.

Mød nogle af vores studerende

Læs her, hvad vores studerende siger om uddannelsen: