Kend os lidt bedre

Mød vores undervisere

fie-hoerby-stor

Fie Hørby

Fie Hørby er uddannelsesdirektør, konceptudvikler og grundlægger af Blackbird Institute. Fie er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bestselleren “Drop Opdragelsen!” og bogen “Om teenagere – for forældre” og deltager ofte i den offentlige debat omkring den psykologiske udvikling i familielivet.

Fie er faglig ansvarlig for uddannelsen samt står som garant for et højt fagligt niveau i både den praktiske og teoretiske undervisning på uddannelserne.

anine boisen

Anine Boisen

Anine Boisen er par-, familie- og psykoterapeut MPF, biologisk traumeterapeut og kaospilot. Hun har desuden en specialistuddannelse i narrativ terapi, der i samspil med det kropsorienterede og den eksistentielle terapi er grundstammerne i hendes terapeutiske virke. 

Anine har forsket i forældreinddragelse i håndtering af unges afhængigheder og har skrevet bogen Unge og hash.

Anine underviser på Blackbird Institute  i skam, traumer, familie- og parforhold samt afhængighed og angst.

Foto: Daniel Nielsen (FrozenPanda.com)
Foto: Daniel Nielsen (FrozenPanda.com)

Dragana Mateskovic Lyduch

Dragana Mateskovic Lyduch er autoriseret psykolog, psykoterapeut, ICEEFT certificeret EFT parterapeut og en erfaren underviser.

Hendes speciale er relationskompetence, særligt med par og forældre-barn relationer. Dragana har derudover mange års terapeutisk erfaring i arbejdet med udviklingstraumer og selvudvikling.

I sit arbejde med mennesker brænder Dragana for at skabe en dybere forståelse, medfølelse og tilknytning både indadtil til forskellige dele af en selv og udadtil til andre mennesker. 

Dragana er faglig leder på Blackbird Institute og underviser i blandt andet seksualitet, familierådgivning, par- og familieterapi. 

Anita 2018

Anita Abel Hansen

Anita Abel Hansen er autoriseret psykolog, psykomotorisk terapeut og supervisor. Hun har efteruddannelse indenfor Compassion Fokuseret Terapi og er certificeret underviser i Mindful Self-Compassion fra Center of Mindfulness, University California, San Diego. Her har hun også en efteruddannelse i Mindful Self-Compassion for Health professionals.

Anitas speciale er mind-body medicine, og hun har arbejdet med stress og trivsel i organisationer gennem 20 år. De sidste 10 år har hun særligt arbejdet med forebyggelse af omsorgstræthed og empatiudmattelse hos social- og sundhedsprofessionelle. Samt compassion- træning i pårørendekurser for forældre, unge, kærester og venner, som er i nær relation til et menneske med svære psykiske vanskeligheder.

Anita underviser på Blackbird Institute i compassion og self-compassion teori og praksis, herunder forebyggelse af omsorgstræthed og empatiudmattelse.

fugle-hvid

Angela Jørgensen

Angela Jørgensen er uddannet kropsterapeut og har knap 25 års erfaring med at undervise og uddanne kropsterapeuter.

Hun er partner i Manuvision og medforfatter på bogen Når Kroppen Er I Krig.  Denne er resultatet af mange års forskning i PTSD, og dette samt andre former for traumer er netop Angelas speciale.

Angela underviser på Blackbird Institute i blandt andet nervesystemet, kropslig relationskomptence, selvregulering og selvafgrænsning.

1U6A2368

Cille Schleicher

Cille Schleicher er autoriseret psykolog og EFT-terapeut og har mange års erfaring med børns og unges udvikling samt med at skabe positiv forandring i familier med uhensigtsmæssige, fastlåste dynamikker. 

Cille er specialiseret i relationer og samspil og har særligt erfaring med det helt tidlige forældreskab i graviditet og fødsel, hvor hendes fokus er på etablering/genetablering af tilknytningen mellem forældre og barn. 

Cille underviser på Blackbird Institute i blandt andet relationskompetence, rådgivning, terapi, sorg, tab, skam, sårbarhed samt overføring / modoverføring i det terapeutiske rum. 

Susanne

Susanne Brejnebjerg Stilling

Susanne er autoriseret psykolog, EFT-parterapeut og faglig leder på Blackbird Institute.

Siden 2010 har Susanne beskæftiget sig professionelt med børn, unge og familiers trivsel og udvikling gennem bl.a. par- og individuel terapi, forældrerådgivning samt uddannelse og vejledning af fagprofessionelle. Hun er udover en erfaren samtalepartner i arbejdet med at skabe forandring i de nære relationer også en erfaren underviser og supervisor indenfor par-, børne- og familieområdet. Som menneske er Susanne varm, autentisk og nærværende, og hun ser det som sin fineste opgave at skabe trygge og tillidsfulde udviklingsrum. Susanne bestræber sig altid på at forholde sig åbent og nysgerrigt til det, der bringes op, og som underviser er hun optaget af at formidle kompleks fagligt stof med indlevelse, simpelt sprog og konkrete eksempler.

 

 

2303-C[1]

Karen Glistrup​

Karen Glistrup er socialrådgiver, forfatter, familie-, par- og psykoterapeut MPF og supervisor.

Karen har speciale i samtaler med familier og børn og har skrevet flere bøger så som bestsellerne  Hvad børn ikke ved … har de ondt af  og Snak om det .. med alle børn. 

Karen underviser på Blackbird Institute i at have børn med i rådgivende og terapeutiske samtaler. 

Unknown

Sandra Heavey

Sandra Heavey er yogalærer med knap tyve års erfaring.  

Sandra underviser på Blackbird Institute i kropsterapeutisk yoga med intentionen om at give jer studerende et mentalt pusterum fra hverdagen og skærpe jeres bevidsthed, omsorgen for og relationen til jer selv.

Karina_Helsted_Moe_portrait_08_thum

Karina Helsted Moe

Karina Helsted Moe er uddannet fysioterapeut, psykoterapeut MPF, åndedrætsterapeut (Transformational Breath®) og yogalærer (RYT 500). 

Karina har udviklet metoden Bodyfulness, og er forfatter til bogen Bodyfulness – din vej tilbage i kroppen.

 Karina har i mere end 20 år haft klienter i egen praksis, ledet grupper, retreats og efteruddannelser. I alle årene har hendes fokus været at inddrage kroppen i den terapeutiske praksis. 

Karina har i dag virksomheden Bodyfulness sammen med sin mand, hvor de udover retreats, klienter, også driver et online-univers, som bygger på Bodyfulness-metoden. 

Billede Mette nov 2023[61]

Mette Ewers Haahr

 

Dr. Mette Ewers HaahrPhD –  er lektor i klinisk psykiatri ved Institut for Klinisk Medicin på Københavns Universitet samt overlæge på Sexologisk Klinik på Rigshospitalet.

Det er Mette, der har udviklet og leder kønsskiftetilbuddet til børn i Danmark. 

Mette underviser på Blackbird Institute i dynamisk perspektiv på diagnoser.

katrine_ommig-ozlrhhsryutr5nflefkgctmiic9ck2f07f9uvu3q14

Katrine Axholm

Katrine Axholm er uddannet psykoterapeut MPF med efteruddannelse fra Gestalt Association Los Angeles.

Katrine har 20 års erfaring med speciale i parterapi og er forfatter til flere bøger blandt andet Krisen der forandrede mit liv og Utroskab – vejen til mere kærlighed?
Katrine er desuden fast skribent på ALT for damerne og bliver ofte brugt som ekspert i forskellige medier.

Katrine underviser på Blackbird Institute i parforhold, empati, kontakt og anerkendelse. 

Unknown

Jan Kaa Kristensen

Jan Kaa Kristensen er autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi, forfatter og supervisor. Jan har mere end 20 års erfaring i arbejdet med par, skilte og familier. Han er erfaren supervisor for familiebehandlere, socialrådgiver og psykologer og er særligt optaget af de dilemmaer, man som behandler ofte står i.

Han har skrevet flere artikler og bøger, herunder Bliv skilt uden at gå i stykker, og er medforfatter på FAMILIEDANNELSE – tværfaglige perspektiver på det relationelle møde mellem professionelle og familier.
I det terapeutiske arbejde er han inspireret af dynamiske tilgange som ISTDP, EFT og IFS.

Jan underviser på Blackbird Institute i blandt andet familie – og parterapi, relationskompetent lederskab, skilsmisse, sammenbragte familier, etik, dilemmaer og underretning.

1574958267044

Inge Holm

Inge S. Holm er psykoterapeut MPF, master i organisationspsykologi og foredragsholder.

Inge har skrevet flere bøger, blandt andre Livsfarlig familie og Forkert – skam, skyld og selvsabotage

Hun har speciale i traumatisk stress, chock og traume.

Inge underviser på Blackbird Institute i videnskabsteori, traumer, dissociation og selvbeskyttelse.  

DSC_1680

Connie Nissen

Connie Nissen er ergoterapeut og forfatter til bogen Sansemotoriske legeaktiviteter med fokus på samspil og Fællesskaber.

Connie er efteruddannet i Theraplay og er specialiseret i arbejdet med børn med tilknytningsforstyrrelser, primært dem, der bor i plejefamilier eller på døgninstitutioner. Hendes erfaringer med børns sanseintegration og den sansemotoriske udvikling er fundamental i Conniesfaglige indsats. 

Connie underviser på Blackbird Institute i sanseintegration, sansebearbejdning og sansemotorik. 

Lone og Jette Lyager

Lone og Jytte Lyager er uddannede socialrådgivere og psykoterapeuter MPF med en tre-årig overbygning fra Hildebrandinstituttet med speciale i seksuelle overgreb og andre alvorlige omsorgssvigt samt en 3-årig uddannelse som Certificeret Somatic Experiencing Practitioner med speciale i kriser, chok og traumer.

De er erfarne ud i  psykoterapi med voksne, der lider af senfølger efter seksuelle overgreb i barndom/ungdom, eller der i voksenalderen har været udsat for seksualiseret vold eller krænkelser. Sammen driver de Klinik for incestterapi. De har også sammen skrevet bogen At bestige bjerge.

Lone og Jytte underviser  på Blackbird Institute i seksuelle overgreb og senfølger.

Unknown-1

Maria Anderson

Maria Anderson er uddannet socialrådgiver, cand.pæd.psyk og psykoterapeut. Hun har desuden taget kurser i nyere traumeteori og i regulering af nervesystemet.

Maria har specialiseret sig i følelsesmæssige svigt, angst og særlig sensitivitet blandt børn. Maria er selvstændig terapeut og erfaren underviser med en bred og dybdegående teoretisk viden indenfor psykologien. Hun beskæftiger sig primært med formidlingen af det nye børnesyn, tilknytning, sammenhængen mellem krop og psyke og regulering af følelser og nervesystem hos voksne og børn. 

Undervisere på forskningsmoduler

Ulrik Houlind Rasmussen

Ulrik Houlind Rasmussen

Ph.d. i filosofi og psykoterapeut MPF

Pernelle Rose

Ph.d., psykoterapeut MPF

Finn Janning

Ph.d, filosof

Jelena Popov

Master i Psykologi, Ph. d. Education

Karen Dons Blædel

Ph.d., psykoterapeut MPF

Søren Willert

Mag.art. (psych.), lektor emeritus

Dr. Charlotte von Bülow

Ph.d, M.Education

Dr. Fergus Anderson

Ph.d, M.Education

Niels Viggo Hansen

Ph.d., filosof
Gør som 10.000 andre

Få tips og gratis rådgivning fra Fie Hørby direkte i din indbakke