Kend os lidt bedre

Mød vores undervisere

Vi tror på personlige relationer og selv i et onlineunivers er det muligt at komme hinanden lidt nærmere.

Mie Kaae

Mie er kreativ direktør, konceptudvikler og grundlægger af Blackbird Institute. Mie er cand.com i psykologi og kommunikation, forfatter til bogen “Hvad vil du virkelig?” og uddannet i danse- og kropsterapi. Mie har i mange år undervist i ledelse og relationskompetence i det private erhvervsliv blandt andet i TV2 og Siemens. På uddannelsen er Mie ansvarlig for, at undervisningen i uddannelsernes somatiske og eksistentialistiske perspektiv er på et højt niveau. 

Fie Hørby

Fie er uddannelsesdirektør, konceptudvikler og grundlægger af Blackbird Institute. Fie er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bestselleren “Drop Opdragelsen!” og bogen “Om teenagere – for forældre” og deltager ofte i den offentlige debat omkring den psykologiske udvikling i familielivet. Fie er faglig ansvarlig for uddannelsen og står som garant for et højt fagligt niveau i både den praktiske og teoretiske undervisning på uddannelserne.

Anne Marie Clement

Annemarie er uddannet afspændingspædagog, psykoterapeut, MPF og biologisk traumeterapeut. Hun har speciale i tidlig tilknytning, kropsterapi og choktraumer.

Annemarie er en erfaren underviser og supervisor, og hun underviser på Blackbird Institute i tilknytning, kropsterapi og udviklingspsykologi på grunduddannelsen.

 

Vibeke Dyhrcrone

Vibeke er uddannet cand.phil. og psykoterapeut MPF. Hun er efteruddannet i blandt andet eksistentiel psykoterapi og emotionsfokuseret terapi og parterapi (EFT) og har mange års erfaring indenfor undervisning og supervision.

Vibeke underviser på Blackbird Institutes overbygning.

Vibeke underviser på Blackbird Institutes overbygning.

Liv Dhanyo

Liv Dhanyo er uddannet krops- og psykoterapeut, MPF med mange års erfaring som terapeut, underviser og supervisor med speciale i familieopstilling, chok- og traumeterapi og imago par- og relationsterapi.

På Blackbird Institute underviser Liv på alle uddannelserne.

Rikke Hermansen

Rikke Hermansen er familie- og psykoterapeut MPF. Rikke er oprindeligt uddannet lærer, men har i mange år arbejdet som familieterapeut med særligt fokus på den skilte familie. Hun er uddannet i emotionsfokuseret parterapi (EFT), emotionsfokuseret familieterapi (EFFT), i PREP – Prevention and Relationship Enhancement program, i KIFF – psykoedukation for skilte, i Partjek og grupper for børn med skilte forældre.  Rikke har undervist børnegruppeledere i mange år og har udviklet kurser og undervisningsmaterialer til efteruddannelser inden for skilsmissefeltet. Rikke har deltaget som børnegruppeleder i DR2-serien ”Barn i Skilsmisseland”.

Trine Hjorth Bønnerup

Trine Hjorth Bønnerup er autoriseret psykolog med speciale i relationsarbejde med par, skilte og familier. Trine har mange års erfaring med at undervise og supervisere fagfolk og har også været med til at udvikle og implementere gruppetilbud for skilte familier i kommuner og skoler. Hun er efteruddannet i EFT og ISTDP og brænder for arbejdet med, at få fat i de sårbare følelser bag fastlåste konflikter og hjælpe til at finde en bedre vej i kommunikationen. På Blackbird Institute underviser Trine på både grunduddannelsen og overbygningen.

Charlotte Silas Houlberg Bengtson

Charlotte Silas Houlberg Bengtson er cand.psyk og specialist i psykoterapi og har stor erfaring med psykisk sårbare unge og voksne med misbrugsrelaterede temaer. Charlotte tilbyder samtidig konsulentbistand til opbygning af behandlingskoncepter i forhold til unge og voksne med dobbeltdiagnose og lignende udfordringer.

På Blackbird Institute underviser Charlotte på overbygningen.

John Hjarsø Mortensen

John Hjarsø er autoriseret cand. psych., certificeret Imagoterapeut og klinisk instruktør. Han har mange års erfaring med terapeutiske processer, konsulent- og undervisningsvirksomhed og er medstifter af Dansk Imagocenter.

På Blackbird Institute underviser John i parterapi og seksualitet på overbygningen.

Gæsteundervisere

Jette Simon er internationalt anerkendt parterapeut. Hun er klinisk psykolog, EFT-uddannet, underviser og supervisor. Jette underviser på overbygningen i parterapi.

Jette har lavet serien “Vi kæmper for at overleve” på DRTV, hvor hun har danske par i terapi. En programserie, vi varmt kan anbefale.