Kend os lidt bedre

Mød vores undervisere

fie-hoerby-stor

Fie Hørby

Fie Hørby er uddannelsesdirektør, konceptudvikler og grundlægger af Blackbird Institute. Fie er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bestselleren “Drop Opdragelsen!” og bogen “Om teenagere – for forældre” og deltager ofte i den offentlige debat omkring den psykologiske udvikling i familielivet.

Fie underviser på alle år og er faglig ansvarlig for uddannelsen samt står som garant for et højt fagligt niveau i både den praktiske og teoretiske undervisning på uddannelserne.

anine boisen

Anine Boisen

Anine Boisen er par-, familie- og psykoterapeut MPF, biologisk traumeterapeut og kaospilot. Hun har desuden en specialistuddannelse i narrativ terapi, der i samspil med det kropsorienterede og den eksistentielle terapi er grundstammerne i hendes terapeutiske virke. 

Anine har forsket i forældreinddragelse i håndtering af unges afhængigheder og har skrevet bogen Unge og hash.

Anine underviser på Blackbird Institute  i skam, traumer, familie- og parforhold samt afhængighed og angst.

Foto: Daniel Nielsen (FrozenPanda.com)
Foto: Daniel Nielsen (FrozenPanda.com)

Dragana Mateskovic Lyduch

Dragana Mateskovic Lyduch er autoriseret psykolog, psykoterapeut, ICEEFT certificeret EFT parterapeut og en erfaren underviser.

Hendes speciale er relationskompetence, særligt med par og forældre-barn relationer. Dragana har derudover mange års terapeutisk erfaring i arbejdet med udviklingstraumer og selvudvikling.

I sit arbejde med mennesker brænder Dragana for at skabe en dybere forståelse, medfølelse og tilknytning både indadtil til forskellige dele af en selv og udadtil til andre mennesker. 

Dragana er faglig leder på Blackbird Institute og underviser i blandt andet seksualitet, familierådgivning, par- og familieterapi. 

Skærmbillede 2023-11-03 kl. 14.10.58

Bettina Højsgaard

Bettina Højsgaard er uddannet krops- og psykoterapeut, yogalærer, fascia flow-instruktør  og har speciale i traumeterapi.

Hun driver sine egen klinik, underviser og har mange års erfaring i arbejdet med diagnoser – særligt ADHD, autisme og angst.

Bettina underviser på Blackbird Institute i nervesystemet, herunder den treenige hjerne, polyvagal-teorien, dissociationsfænomener og indrebarn-arbejdet i familieterapi.

 

 

fugle-hvid

Angela Jørgensen

Angela Jørgensen er uddannet kropsterapeut og har knap 25 års erfaring med at undervise og uddanne kropsterapeuter.

Hun er partner i Manuvision og medforfatter på bogen Når Kroppen Er I Krig.  Denne er resultatet af mange års forskning i PTSD, og dette samt andre former for traumer er netop Angelas speciale.

Angela underviser på Blackbird Institute i blandt andet nervesystemet, kropslig relationskomptence, selvregulering og selvafgrænsning.

Unknown-1

Evaloa Schou

Evaloa Schou er kropsterapeut med speciale i nervesystem og traumer. Hun er grundlægger af uddannelse i Traumeinformeret Kropsterapi samt ejer af sundhedshuset HEL på Nørrebro. 

Evaloa er en erfaren underviser i kroppens sprog og en entusiastisk formidler af Polyvagalteorien, som beskriver sammenhængen mellem det autonome nervesystem og social adfærd. 

Evaloa underviser på Blackbird Institute bl.a.  i hjerne og nervesystem, kropslige signaler, Polyvagalteori, afstemning, selv- og samregulering, dosering og pendulering.

Unknown-1

Liv Dhanyo

Liv Dhanyo er uddannet krops- og psykoterapeut MPF med mange års erfaring som terapeut, underviser og supervisor. Hun har speciale i familieopstilling, chok- og traumeterapi og imago parterapi.

Liv underviser på Blackbird Institute på alle uddannelserne primært i familieopstiling.

2303-C[1]

Karen Glistrup​

Karen Glistrup er socialrådgiver, forfatter, familie-, par- og psykoterapeut MPF og supervisor.

Karen har speciale i samtaler med familier og børn og har skrevet flere bøger så som bestsellerne  Hvad børn ikke ved … har de ondt af  og Snak om det .. med alle børn. 

Karen underviser på Blackbird Institute i at have børn med i rådgivende og terapeutiske samtaler. 

Unknown

Sandra Heavey

Sandra Heavey er yogalærer med knap tyve års erfaring.  

Sandra underviser på Blackbird Institute i kropsterapeutisk yoga med intentionen om at give jer studerende et mentalt pusterum fra hverdagen og skærpe jeres bevidsthed, omsorgen for og relationen til jer selv.

1U6A2368

Cille Schleicher

Cille Schleicher er autoriseret psykolog og EFT-terapeut og har mange års erfaring med børns og unges udvikling samt med at skabe positiv forandring i familier med uhensigtsmæssige, fastlåste dynamikker. 

Cille er specialiseret i relationer og samspil og har særligt erfaring med det helt tidlige forældreskab i graviditet og fødsel, hvor hendes fokus er på etablering/genetablering af tilknytningen mellem forældre og barn. 

Cille underviser på Blackbird Institute i blandt andet relationskompetence, rådgivning, terapi, sorg, tab, skam, sårbarhed samt overføring / modoverføring i det terapeutiske rum. 

Billede Mette nov 2023[61]

Mette Ewers Haahr

 

Dr. Mette Ewers HaahrPhD –  er lektor i klinisk psykiatri ved Institut for Klinisk Medicin på Københavns Universitet samt overlæge på Sexologisk Klinik på Rigshospitalet.

Det er Mette, der har udviklet og leder kønsskiftetilbuddet til børn i Danmark. 

Mette underviser på Blackbird Institute i dynamisk perspektiv på diagnoser.

katrine_ommig-ozlrhhsryutr5nflefkgctmiic9ck2f07f9uvu3q14

Katrine Axholm

Katrine Axholm er uddannet psykoterapeut MPF med efteruddannelse fra Gestalt Association Los Angeles.

Katrine har 20 års erfaring med speciale i parterapi og er forfatter til flere bøger blandt andet Krisen der forandrede mit liv og Utroskab – vejen til mere kærlighed?
Katrine er desuden fast skribent på ALT for damerne og bliver ofte brugt som ekspert i forskellige medier.

Katrine underviser på Blackbird Institute i parforhold, empati, kontakt og anerkendelse. 

Unknown

Jan Kaa Kristensen

Jan Kaa Kristensen er autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi, forfatter og supervisor. Jan har mere end 20 års erfaring i arbejdet med par, skilte og familier. Han er erfaren supervisor for familiebehandlere, socialrådgiver og psykologer og er særligt optaget af de dilemmaer, man som behandler ofte står i.

Han har skrevet flere artikler og bøger, herunder Bliv skilt uden at gå i stykker, og er medforfatter på FAMILIEDANNELSE – tværfaglige perspektiver på det relationelle møde mellem professionelle og familier.
I det terapeutiske arbejde er han inspireret af dynamiske tilgange som ISTDP, EFT og IFS.

Jan underviser på Blackbird Institute i blandt andet familie – og parterapi, relationskompetent lederskab, skilsmisse, sammenbragte familier, etik, dilemmaer og underretning.

1574958267044

Inge Holm

Inge S. Holm er psykoterapeut MPF, master i organisationspsykologi og foredragsholder.

Inge har skrevet flere bøger, blandt andre Livsfarlig familie og Forkert – skam, skyld og selvsabotage

Hun har speciale i traumatisk stress, chock og traume.

Inge underviser på Blackbird Institute i videnskabsteori, traumer, dissociation og selvbeskyttelse.  

DSC_1680

Connie Nissen

Connie Nissen er ergoterapeut og forfatter til bogen Sansemotoriske legeaktiviteter med fokus på samspil og Fællesskaber.

Connie er efteruddannet i Theraplay og er specialiseret i arbejdet med børn med tilknytningsforstyrrelser, primært dem, der bor i plejefamilier eller på døgninstitutioner. Hendes erfaringer med børns sanseintegration og den sansemotoriske udvikling er fundamental i Conniesfaglige indsats. 

Connie underviser på Blackbird Institute i sanseintegration, sansebearbejdning og sansemotorik. 

Lone og Jette Lyager

Lone og Jytte Lyager er uddannede socialrådgivere og psykoterapeuter MPF med en tre-årig overbygning fra Hildebrandinstituttet med speciale i seksuelle overgreb og andre alvorlige omsorgssvigt samt en 3-årig uddannelse som Certificeret Somatic Experiencing Practitioner med speciale i kriser, chok og traumer.

De er erfarne ud i  psykoterapi med voksne, der lider af senfølger efter seksuelle overgreb i barndom/ungdom, eller der i voksenalderen har været udsat for seksualiseret vold eller krænkelser. Sammen driver de Klinik for incestterapi. De har også sammen skrevet bogen At bestige bjerge.

Lone og Jytte underviser  på Blackbird Institute i seksuelle overgreb og senfølger.