Kend os lidt bedre

Mød vores undervisere

Vi tror på personlige relationer og selv i et onlineunivers er det muligt at komme hinanden lidt nærmere.

Mie Kaae

Mie er kreativ direktør, konceptudvikler og grundlægger af Blackbird Institute. Mie er cand.com i psykologi og kommunikation, forfatter til bogen “Hvad vil du virkelig?” og uddannet i danse- og kropsterapi. Mie har i mange år undervist i ledelse og relationskompetence i det private erhvervsliv blandt andet i TV2 og Siemens. På uddannelsen er Mie ansvarlig for, at undervisningen i uddannelsernes somatiske og eksistentialistiske perspektiv er på et højt niveau. 

Fie Hørby

Fie er uddannelsesdirektør, konceptudvikler og grundlægger af Blackbird Institute. Fie er cand.mag i dansk og kommunikation, psyko- og familieterapeut MPF og forfatter til bestselleren “Drop Opdragelsen!” og bogen “Om teenagere – for forældre” og deltager ofte i den offentlige debat omkring den psykologiske udvikling i familielivet. Fie er faglig ansvarlig for uddannelsen og står som garant for et højt fagligt niveau i både den praktiske og teoretiske undervisning på uddannelserne.

Henriette Boysen

Henriette er institutleder og underviser på Blackbird Institute. Henriette er uddannet jordemoder og psykoterapeut MPF og er efteruddannet i emotionsfokuseret terapi (EFT), neuroaffektiv udviklings- og tilknytningsteori samt kropsterapi og har mangeårig erfaring med undervisning og supervision.

Hos Blackbird underviser Henriette på alle uddannelserne og er samtidig en afgørende drivkraft i driften og udviklingen af instituttet. 

 

Meriam Al-Erhayem

Meriam er socialpædagog, psykoterapeut, MPF og medstifter af AcademyCph. Hun har mange års erfaring med psykoterapi, supervision og undervisning inden for tilknytningsteorien, EFT, SE choktraume terapi og neuroaffektiv psykoterapi, og hun underviser blandt andet i vrede, døden, sorg og traumer.

Meriam underviser på alle uddannelserne og er samtidig medudvikler af instituttets faglige kvalitet og udvikling.

Anne Marie Clement

Annemarie er uddannet afspændingspædagog, psykoterapeut, MPF og biologisk traumeterapeut. Hun har speciale i tidlig tilknytning, kropsterapi og choktraumer.

Annemarie er en erfaren underviser og supervisor, og hun underviser på Blackbird Institute i tilknytning, kropsterapi og udviklingspsykologi på grunduddannelsen.

 

Morten Bang

Morten er uddannet psykoterapeut, MPF med efteruddannelser i parterapi, somatic experiencing (SE) og neuroaffektiv psykoterapi (NAP). Morten er desuden tilknyttet TUBA, hvor han står for rådgivning og terapi af unge, som er børn af alkoholmisbrugere.

Morten har mange års erfaring som underviser og supervisor, og han underviser på alle uddannelserne på Blackbird Institute.

Vibeke Dyhrcrone

Vibeke er uddannet cand.phil. og psykoterapeut MPF. Hun er efteruddannet i blandt andet eksistentiel psykoterapi og emotionsfokuseret terapi og parterapi (EFT) og har mange års erfaring indenfor undervisning og supervision.

Vibeke underviser på Blackbird Institutes overbygning.

Vibeke underviser på Blackbird Institutes overbygning.

Liv Dhanyo

Liv Dhanyo er uddannet krops- og psykoterapeut, MPF med mange års erfaring som terapeut, underviser og supervisor med speciale i familieopstilling, chok- og traumeterapi og imago par- og relationsterapi.

På Blackbird Institute underviser Liv på alle uddannelserne.

Charlotte Silas Houlberg Bengtson

Charlotte Silas Houlberg Bengtson er cand.psyk og specialist i psykoterapi og har stor erfaring med psykisk sårbare unge og voksne med misbrugsrelaterede temaer. Charlotte tilbyder samtidig konsulentbistand til opbygning af behandlingskoncepter i forhold til unge og voksne med dobbeltdiagnose og lignende udfordringer.

På Blackbird Institute underviser Charlotte på overbygningen.

John Hjarsø Mortensen

John Hjarsø er autoriseret cand. psych., certificeret Imagoterapeut og klinisk instruktør. Han har mange års erfaring med terapeutiske processer, konsulent- og undervisningsvirksomhed og er medstifter af Dansk Imagocenter.

På Blackbird Institute underviser John i parterapi og seksualitet på overbygningen.

Gæsteundervisere

Jette Simon er internationalt anerkendt parterapeut. Hun er klinisk psykolog, EFT-uddannet, underviser og supervisor. Jette underviser på overbygningen i parterapi.

Jette har lavet serien “Vi kæmper for at overleve” på DRTV, hvor hun har danske par i terapi. En programserie, vi varmt kan anbefale.