KlubMOR

Bliv den mor du gerne vil være

– et originalt onlinekursus fra Blackbird Institute.

Sådan gør du op med, hvad alle andre synes, finder ny sikkerhed i forældrerollen og definerer netop din måde at være mor på.

Vi starter nyt hold den 15. januar 2023.
Tilmeldingen er åben nu.

Kun 2.500 dkk

Dilemmaet hjemme i en presset hverdag

Sådan behøver det ikke at være

Sådan skal det ikke være

Det er alt for hårdt.

Både du og dit barn fortjener bedre.

Udfordringen er, at det nærmest er umuligt at gøre noget andet, før du ved, hvad du skal gøre i stedet for. Og slet ikke i en så følelsesladet relation som den til vores børn.

Den gode nyhed er, at du nu har mulighed for at være med på den digitale udgave af Fie Hørbys kendte og populære forløb, KlubMor, der siden 2010 har taget over 2500 mødre i hånden og igennem moderskabet. I denne online-version viser grundlæggeren af Blackbird Institute, familieterapeut Fie Hørby, i samtale med coach Mie Kaae, begge mødre til 3 børn – dig vejen til, hvordan du kan komme tættere på at blive den mor, du gerne vil være.

I KlubMor Online får du en overskuelig proces, der vil give dig:

Efter forløbet kan du glæde dig over at have udviklet:

Er det vigtigt?

Ja, for jo større lederskab du tager i dit liv, des gladere bliver du omkring, hvad du gør og tænker, og jo mere frihed giver du dig selv til at være den, du er – og på den måde giver du dit barn de samme muligheder.

Læs lige den sætning igen …

Ja, du giver dit barn de bedste muligheder for at være sig selv, når du er … dig selv.

Det er ofte lettere at blive klogere på sig selv sammen med andre, fordi genkendelsen i de andres historier kan gøre det nemmere at bære sig selv. Fordi vi opdager, at vi ikke er alene.

Når du reserverer din plads på KlubMor Online kan du se frem til at dykke grundigt ned i de fem vigtigste bestanddele af et sundt og autentisk moderskab. Allerede i dag!

Hør hvad en tidligere kursist siger om forløbet:

"Jeg har netop lyttet til svarene på denne uges spørgsmål og jeg vil bare sige tak. Tusind tak fordi I svarede så fint og rørende på mit spørgsmål. Det føltes meget sårbart at stille det. Det er en vild rejse at dykke ind i sig selv på denne måde. Men på alle måder er det enormt berigende at blive klogere på sig selv og sine relationer. Jeg kan mærke, at kontakten til mig selv, min mand og mine børn er blevet meget stærkere og dybere. Det giver mig en kæmpe styrke og tro på mig selv. Endnu en gang tak. I inspirerer og giver indsigt på en måde, der rammer mig så vildt."
Bedste hilsner,
Louise

Vil du i gang med dit forløb med det samme, så har vi lavet en proces til dig, som vil gøre dig klogere på dig selv og dit moderskab allerede nu.

Du får din WORKBOOK, så snart du køber din adgang til kurset, og du kan være i gang med fordybe dig i det tankevækkende materiale på få minutter!

Vi starter med Modul 1 den 15. januar 2023

– Over fem søndage får du en audiolektion, hvor vi i et direkte, letforståeligt sprog og med masser af eksempler underviser dig i disse emner:

1.

Grænser og magtkampe – hvordan bliver vi hørt uden at slås?

Hvorfor er nej det kærligste svar? Hvorfor er det vigtigt, at vi kan sætte vores grænser med respekt for os selv og andre? Hvordan gør man det egentlig, når man enten har lært at gå for langt eller har nej’et forrest og mangler at kunne mærke sine grænser og ikke mindst have et sprog for dem?

Efter lektionen kan du dele indsigter, stille spørgsmål og læse, hvad de andre mødre har af tanker i Facebookgruppen.

2.

Selvfølelse og selvtillid – hvad er forskellen? Og hvorfor er det vigtigt at kende til?

Selvfølelse er vores evne til at mærke os selv, hvad vi kan lide og ikke lide, og hvad vi vil og ikke vil, altså vores evne til at orientere os ud fra os selv. Selvtillid er det, vi kan og knytter sig til vores præstationer. Det er forskellen på at være indre- og ydrestyret.

De to begreber adskiller sig dermed markant fra hinanden, derfor er det godt for os som forældre at vide, hvordan vi påvirker henholdsvis vores børns selvfølelse og selvtillid. For begge er vigtige. Men hvad er vigtigst? Det afhænger af, hvad vi vil med vores opdragelse.

Efter lektionen kan du dele indsigter, stille spørgsmål og læse, hvad de andre mødre har af tanker i Facebookgruppen.

3.

Følelse- og konflikthåndtering

Følelser er vores indrestyring, det er dem, der fortæller os, hvad vi har brug for, hvordan vi har det, og hvad der er vigtigt for os. Kontakten til os selv går gennem vores følelser, så når der er følelser, vi ikke vil mærke, som vi har fjernet os fra, eller som vi undertrykker, så er der dele af os selv, vi ikke har kontakt til, og som vi derfor ikke kan mærke.

De sider i os selv, vi ikke har kontakt til, påvirker naturligvis vores børns evne til at mærke de sider i sig selv.

Efter lektionen kan du dele indsigter, stille spørgsmål og læse, hvad de andre mødre har af tanker i Facebookgruppen.

4.

Empati og selvberoligelse

Empati betyder evnen til at genkende og forstå andres følelser. At kunne sætte sig i andres sted. Det ved vi godt. Mange af os ved bare ikke, hvordan vi giver udtryk for vores empati – og det gør, at selvom intentionen er at være der for hinanden, så kommer vi ofte til at føle os alene.

At være mor kræver derfor at vi først og fremmest lærer at tage os af os selv og blive trygge i os selv. Det er selvberoligelse. Evnen til at kunne berolige sig selv og følelsesregulere sig selv er noget af det vigtigste at kunne som voksen – og mor. Det er her du får pausen, finder roen og lærer at passe på dig selv. For når du kan mærke dig selv, bliver det sværere at lade andre overskride dine grænser for, hvad der er i orden og ikke i orden.

Efter lektionen kan du dele indsigter, stille spørgsmål og læse, hvad de andre mødre har af tanker i Facebookgruppen.

5.

Livskraft og livsglæde

Vi vil i et helt modul arbejde på dine overbevisninger, værdier, veje og muligheder. Vi vil fortælle historier og give dig inspiration til at få mere livsglæde og livskraft ind i din hverdag. For den vej vi træder, bliver med tiden den vej, vores børn går – derfor er det afgørende, at vi lever et liv, vi kan tåle at se blive genlevet af vores børn.

Jo mere vi hviler i os selv, jo klarere vi er på hvem vi er og hvad vi vil, jo nemmere bliver det for os selv at begynde at gå den vej vi vil – og at se og lægge mærke til alle de muligheder livet præsenterer os for.

Efter lektionen kan du dele indsigter, stille spørgsmål og læse, hvad de andre mødre har af tanker i Facebookgruppen.

Som deltager i KlubMor Online får du:

I løbet af forløbet får du mulighed for at blive tryggere i dig selv, komme hjem til dig selv og i kontakt med, hvem du er, og hvad der er vigtigt for dig. Når vi gør det som mennesker, så bliver vi ikke bare livsstærke –  vi lader også glæden, som allerede er inden i os, få mere plads og rum i vores liv.

De redskaber og indsigter, du får i dette onlineforløb, gør dig bedre i stand til at …

Og hvad der måske vil overraske, så giver modulerne dig også indsigt i:

Bliv den mor, du altid gerne har villet være og gør op med, hvad alle andre synes er ’rigtigt at sige, gøre eller være.

Tag moderskabet på dig.

Tag det tilbage.

Din undervisning består altså af:

KlubMor Online er skabt til alle slags mødre, der vil forandre og forbedre deres relationer:

KlubMor er både for mødre, der har deltaget i Klubmor før og for dem, der IKKE har.

Kurset vil også inspirere dig, som endnu ikke har børn, men som vil være mor en dag og allerede nu blive klogere på børn og dit personlige moderskab.

Sådan foregår KlubMor Online helt konkret:

Du får adgang til den første del af processen, i form af en workbook, så snart du køber din adgang til kurset, og du kan være i gang med fordybe dig i det tankevækkende materiale på få minutter!

Fordelen ved et onlinekursus som dette er, at du ikke skal bruge tid på transport eller møde underviserne et bestemt sted på en bestemt dato. Når du har betalt din adgang, er undervisningsmaterialet dit, og du kan genhøre det så ofte, du har brug for det, når du har downloadet filerne til din computer eller overført dem til din tablet eller telefon.

Hver tredje – fjerde uge modtager du din audiolektion med tilhørende workbook, som du lytter til og lader dig guide igennem.

Den lukkede Facebook-gruppe kan du bruge så meget, du ønsker det. Intentionen er at skabe et empatisk og generøst fællesskab, hvor vi i modsætning til det, vi kan komme til med vores veninder, vil undgå at vurdere og definere hinanden, men i stedet have nysgerrigheden og hjertet forrest. Det potentiale støtter og guider vi jer sammen til at udfolde i gruppen.

Hver tredje – fjerde søndag får du sendt dit modul direkte til din indbakke. Herefter kan du de følgende 9 dage stille spørgsmål i vores lukkede Facebookgruppe. Fie samler de mest stillede spørgsmål sammen og sender en lydfil, som I alle får glæde af at høre svarene på.

Datoerne for næste hold er:

Modul 1: Søndag den 15. januar

Modul 2: Søndag den 5. februar

Modul 3: Søndag den 26. februar

Modul 4: Søndag den 19. marts

Modul 5: Søndag den 16. april

HUSK - du behøver ikke kunne lytte til modulet om søndagen. Materialet er dit, lige til at downloade og beholde for altid.

Din investering for 3 måneder med

KlubMOR

Normalt er undervisning med Fie Hørby forbeholdt eleverne på Blackbird Institute, hvor hun til dagligt underviser i relationskompetence og psyko- og familieterapi.

Vi er derfor glade for at kunne præsentere denne demokratiske online-model, hvor alle kan være med, også dig. Du behøver ikke investere mange tusinde kroner i en hel efteruddannelse her, og du kan være med, uanset hvor du bor, eller hvornår på ugen, det passer ind i dit liv at lære nyt – audiolektionerne er klar, når du er.

De fem forandrende moduler
med undervisning, workbooks
og fællesskabet i Facebookgruppen koster:

Kun 2.500 dkk

En afsluttende bemærkning til dig, der stadig overvejer om KlubMor er det, du skal lige nu: