Blackbird Institute uddannelser

Blackbird Institute er Danmarks største familieterapeutiske institut evalueret af Dansk Psykoterapeutforening og Crossfields Europa samt godkendt som et privat institut, der lever op til samtlige af de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser.

Vi tilbyder uddannelser i relationskompetence- og ledelse, familierådgivning og psykoterapi.

Vores studerende er både fra det private erhvervsliv, kommuner, skoler og institutioner, selvstændige samt andre fagfolk og forældre.

Blackbird Institute uddannelser
UDVIKLENDE UDDANNELSER. STÆRK FAGLIGHED. GENNEMFØRT KVALITET.​

Blackbird Institute uddannelser

1.år
Uddannelse i relations- og livskompetence

Vores 1-årige uddannelse i relations- og livskompetence er for dig, der gerne vil kunne tage større lederskab i dit liv samt have viden om, hvad der skaber udvikling og trivsel i relationer for børn såvel som voksne.
2.år
Overbygning som relationskompetent leder og familierådgiver


Den 1-årige overbyning som relationskompetent leder og familierådgiver er uddannelsen for dig, der vil videreuddanne dig som fagperson, som konsulent i det offentlige skole- og ungdomssystem eller være selvstændig familierådgiver. Du får omfattende viden og træning i at kunne varetage den professionelle og udviklende samtale.

3.+4. år
Overbygning som familie- og psykoterapeut

Den 2-årige overbyning til familie- og psykoterapeutuddannelsen er for dig, der vil være familie- og psykoterapeut. Som et evalueret institut tilbyder vi dig en familie- og psykoterapeutuddannelse, som kvalificerer dig til at yde terapi for enkeltpersoner, par og familie.


Tilmelding til uddannelserne

Anerkendt psykoterapeutuddannelse

Blackbird Institute er i december 2017 blevet evalueret af Dansk Psykoterapeutforening og Evalueringsinstituttet Reflektor og er i 2018 blevet godkendt som et privat institut, der lever op til samtlige af de tværministerielle kvalitetskriterier for privat psykoterapeutuddannelse.

Opbyg kompetencer

Du kan tage vores 1-årige grunduddannelse i relations- og ledelseskompetence selvstændigt. Vælger du at tage overbygningen og uddanner dig et år mere, kan du blive relationskompetent leder og familierådgiver, og forsætter du alle fire år, bliver du certificeret familie- og psykoterapeut.

Ansøg om optagelse

Vi starter nye hold løbende hele året. Vores studerende er både fra det private erhvervsliv, kommuner, skoler og institutioner, selvstændige samt forældre. 

Brug for at mødes?

Vil du møde os, er du meget velkommen til at tilmelde dig et af vores informationsmøder.

Mød nogle af vores studerende

Læs her, hvad vores studerende siger om uddannelsen: