Blackbird Institute uddannelser

Blackbird Institute er i december 2017 blevet evalueret af Dansk Psykoterapeutforening og Evalueringsinstituttet  Reflektor og er i 2018 blevet godkendt som et privat institut, der lever op til samtlige af de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser. 

Vi tilbyder uddannelser i relationskompetence, familierådgivning og familieterapi.


Vores studerende er både fra det private erhvervsliv, kommuner, skoler og institutioner, selvstændige samt forældre.

Stærkt faglige og udviklende uddannelser

Blackbird Institute uddannelser

1.år
Uddannelse i relations- og livskompetence

Vores 1-årige uddannelse i relations- og livskompetence er for dig, der gerne vil kunne tage større lederskab i dit liv samt have viden om, hvad der skaber udvikling og trivsel i relationer for børn såvel som voksne.
2.år
Overbygning som Relationskompetent-leder og familierådgiver


Den 1-årige overbyning som Relationskompetentleder og familierådgiver er uddannelsen for dig, der vil videreuddanne dig som fagperson, som konsulent i det offentlige skole- og ungdomssystem eller være selvstændig familierådgiver. Du får omfattende viden og træning i at kunne varetage den professionelle og udviklende samtale.

3.+4. år
Overbygning som Familie- og psykoterapeut

Den 2-årige overbyning til familie- og psykoterapeut er uddannelse er for dig, der vil være familie- og psykoterapeut. Som et evalueret institut tilbyder vi dig en familie- og psykoterapeutisk uddannelse, som kvalificerer dig til at yde terapi for enkeltpersoner, par og familie.


Tilmelding til uddannelserne

Anerkendt institut

Blackbird Institute er i december 2017 blevet evalueret af Dansk Psykoterapeutforening og Evalueringsinstituttet Reflektor og er i 2018 blevet godkendt som et privat institut, der lever op til samtlige af de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser.

Opbyg kompetencer

Du kan tage vores 1-årige grunduddannelse i relations- og livskompetence selvstændigt. Vælger du at tage overbygningen og uddanner dig et år mere, kan du blive Relationskompetent leder og familierådgiver, og forsætter du alle fire år, bliver du certificeret familie- og psykoterapeut.

Ansøg om optagelse

Vi starter nye hold løbende hele året. Vores studerende er både fra det private erhvervsliv, kommuner, skoler og institutioner, selvstændige samt forældre. 

1.år

Relations- og livskompetence

2.år

Relationskompetent leder og familierådgiver

3.+4. år

Familie- og psykoterapeut

Brug for at mødes?

Vil du møde os, er du meget velkommen til at tilmelde dig et af vores informationsmøder.

Mød nogle af vores studerende

Læs her, hvad vores studerende siger om uddannelsen: