Blackbird Institute uddannelser

Blackbird Institute er Danmarks største familieterapeutiske institut evalueret af Dansk Psykoterapeutforening og Crossfields Europa samt godkendt som et privat institut, der lever op til samtlige af de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser.

Vi tilbyder uddannelser i relationskompetence- og ledelse, familierådgivning og psykoterapi.

Vores studerende er både fra det private erhvervsliv, kommuner, skoler og institutioner, selvstændige samt andre fagfolk og forældre.

Blackbird Institute uddannelser
Stærkt faglige og udviklende uddannelser

Blackbird Institutes uddannelser

Blackbird_Institute_0200

1.år
Uddannelse i relations- og livskompetence

Vores 1-årige uddannelse i relations- og livskompetence henvender sig til forældre og fagfolk, som gerne vil lære sig selv bedre at kende samt kunne tage større lederskab i sit liv. Du får samtidig større viden om, hvad der skaber udvikling og trivsel i relationer privat og professionelt – for voksne såvel som børn.

2.år
Uddannelse til relationskompetent leder og familierådgiver

Den 1-årige overbygning på vores grunduddannelse er for dig, der vil videreuddanne dig som fagperson, være konsulent i det offentlige skole- og ungdomssystem, være selvstændig familierådgiver eller have styrket dine ledelseskompetencer og dit menneskekendskab. Du får omfattende viden og træning i at kunne varetage anerkendende og personlig ledelse samt den professionelle og udviklende samtale.

3.+4.år
Overbygning som familie- og psykoterapeut

Den 2-årige overbyning til familie- og psykoterapeut er uddannelse er for dig, der vil være familie- og psykoterapeut. Som et evalueret institut tilbyder vi dig en familie- og psykoterapeutisk uddannelse, som kvalificerer dig til at yde terapi for enkeltpersoner, par og familie.

1-årig efteruddannelse
Efteruddannelse i krops- og traumeinformeret psykoterapi

Blackbird institute har lavet denne uddannelse for uddannede psykologer og psykoterapeuter, som ønsker at få en relevant opkvalificering indenfor det kropsterapeutiske felt og tilegne sig en større viden om, hvordan psyken udtrykker og manifesterer sig somatisk, samt hvordan man kan arbejde mere kropsorienteret i sin psykoterapeutiske praksis.

Anerkendt institut

Blackbird Institute er i maj 2023 blevet evalueret af Dansk Psykoterapeut-forening og evalueringsinstituttet Crossfields Europa og er gencertificeret som et privat institut, der lever op til de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser.

Opbyg kompetencer

Du kan tage vores 1-årige grunduddannelse i relations- og ledelseskompetence selvstændigt. Vælger du at tage overbygningen og uddanne dig et år mere, kan du blive familierådgiver, og forsætter du alle fire år, bliver du certificeret familie- og psykoterapeut.

Ansøg om optagelse

Vi starter nye hold løbende året igennem. Vores studerende er både fra det private erhvervsliv, kommuner, skoler og institutioner, selvstændige samt forældre. 

1.år

Relations- og ledelseskompetence

2.år

Familie- rådgiver

3.+4.år

Familie- og psykoterapeut

1.årig

krops- og traumeinformeret psykoterapi

Brug for at mødes?

Vil du møde os, er du meget velkommen til at tilmelde dig et af vores informationsmøder.

Mød nogle af vores studerende

Læs her, hvad vores studerende siger om uddannelsen:

Gør som 10.000 andre

Få tips og gratis rådgivning fra Fie Hørby direkte i din indbakke