Vil du starte på Blackbird Institute?

Sådan ansøger du om optagelse:

Vi vil bede dig udfylde skemaet nedenfor. Hvis du har spørgsmål eller bliver i tvivl undervejs, fordi noget måske driller, så ring eller skriv endelig til os. Vi hjælper dig meget gerne med din optagelse.

1.år

Relations- og ledelseskompetence

2.år

Familie- rådgiver

3.+4.år

Familie- og psykoterapeut

1.årig

krops- og traumeinformeret psykoterapi

Yderlige informationer

Her kan du kun uploade pdf,doc,docx,odt fil

Her kan du kun uploade pdf,doc,docx,odt fil

Hjælp til ansøgning:

Bemærk 1. år og 2. år er kvotefrit


Hold:
Alle vores studerende starter på 1.året i relations- og livskompetence. Hvis du er ny på Blackbird Institute, skal du derfor søge om optagelse på et 1.års hold. Du kan se alle datoerne HER.

Har du allerede taget 1. år, så kontakt os direkte, så vi sammen kan finde tid og sted for din opstart på 2. år. Har du allerede taget en psykoterapeutisk uddannelse, og søger du derfor optag på vores overbygning, vil vi ligeledes bede dig kontakte os på telefon eller mail, så vi sammen kan afklare, hvordan dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges, og hvilket hold du kan starte på.

 

E-mail, brugernavn og password: Når du indtaster dine oplysninger så vær opmærksom på, at dit password skal indeholde store og små bogstaver, tal og gerne et tegn. Vi bruger de oplysninger til at oprette din personlige adgang til “Mit Blackbird”, som følger dig gennem hele uddannelsen.

Er der noget, vi skal vide om dig? Her kan du skrive, hvis du synes, der er noget, der kunne være rart for dig, at vi ved på forhånd.

Hvorfor netop denne uddannelse? Hvad drømmer du om, at uddannelsen skal give dig? Eller ved du allerede, hvad uddannelsen skal give dig? Så kan du kort beskrive det her. 

CV og eksamenspapirer: Da vi er et evalueret institut, skal vi bede dig medsende dit CV og dine eksamenspapirer. 

Er der noget som helst, du er i tvivl om, så ring eller skriv endelig til os.

Så snart vi modtager din ansøgning, vender vi tilbage og bekræfter modtagelsen.

Herefter vil vi kontakte dig for at høre mere om din baggrund, modenhed og motivation for at uddanne dig hos os. 

Optag på 1. og 2. året er kvotefrit, og du vil umiddelbart efter at du har sendt din ansøgning få en mail fra os med bekræftelse på, hvilket hold du er optaget på, hvor vi også vil spørge til, hvordan du ønsker at betale for uddannelsen. 

Ved optagelse på vores overbygningsuddannelse til Familie- og Psykoterapeut (3. og 4. år) optager vi dig på én af tre kvoter, som findes beskrevet her.

Har du allerede taget en psykoterapeutisk uddannelse, og søger du derfor optag direkte på vores overbygning, vil vi ligeledes bede dig kontakte os på telefon eller mail, så vi sammen kan afklare, hvordan dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges.

Ansøg endelig, hvis du har interessen – skulle din ansøgning vise sig at være mangelfuld, vil du høre fra os, og sammen vil vi finde ud af, hvordan din baggrund og erfaring kan dokumenteres.

I vores handelsbetingelser her kan du se, hvilke betalingsmuligheder du har. 

Når vi har dine personlige informationer og dine betalingsoplysninger, sender vi dig en endelig bekræftelse på, at du er optaget på uddannelsen.

Når du er optaget på uddannelsen, får du via mail (et login), hvor du får adgang til din litteraturliste, relevante artikler og et velkomstbrev med praktiske oplysninger.

Vi glæder os meget til at møde dig.

Alt det bedste*

Fie Hørby