Vil du starte på Blackbird Institute?

Sådan ansøger du om optagelse:

Vi vil bede dig udfylde skemaet nedenfor. Hvis du har spørgsmål eller bliver i tvivl undervejs, fordi noget måske driller, så ring eller skriv endelig til os. Vi hjælper dig meget gerne med din optagelse.

1.år

Relations- og livskompetence

2.år

Relationskompetent leder og familierådgiver

3.+4.år

Familie- og psykoterapeut

Yderlige informationer

Her kan du kun uploade pdf,doc,docx,odt fil

Her kan du kun uploade pdf,doc,docx,odt fil

Hjælp til ansøgning:

Bemærk 1. år og 2. år er kvotefrit


Hold:
 Alle vores studerende starter på 1.året i relations- og livskompetence. Hvis du er ny på Blackbird Institute, skal du derfor søge om optagelse på et 1.års hold. Ældre studerende søger optagelse på 2.år eller overbygningen 3.+4.år. Vær opmærksom på dato og sted, så du søger om optagelse på den rigtige uddannelse.

E-mail, brugernavn og password: Når du indtaster dine oplysninger så vær opmærksom på, at dit password skal indeholde store og små bogstaver, tal og gerne et tegn. Vi bruger de oplysninger til at oprette din personlige adgang til “Mit Blackbird”, som følger dig gennem hele uddannelsen.

Er der noget, vi skal vide om dig? Her kan du skrive, hvis du synes, der er noget, der kunne være rart for dig, at vi ved på forhånd.

Hvorfor netop denne uddannelse? Hvad drømmer du om, at uddannelsen skal give dig? Eller ved du allerede, hvad uddannelsen skal give dig? Så kan du kort beskrive det her. 

CV og eksamenspapirer: Da vi er et evalueret institut, skal vi bede dig medsende dit CV og dine eksamenspapirer. 

Er der noget som helst, du er i tvivl om, så ring eller skriv endelig til os.

Så snart vi modtager din ansøgning, vender vi tilbage og bekræfter modtagelsen.

Du får herefter en mail fra os, hvor du kan se, hvilket hold du bliver optaget på, og hvor vi samtidig vil spørge til, hvordan du ønsker at betale for uddannelsen. 

I vores handelsbetingelser her kan du se, hvilke betalingsmuligheder du har. 

Når vi har dine personlige informationer og dine betalingsoplysninger, sender vi dig en endelig bekræftelse på, at du er optaget på uddannelsen.

Når du er optaget på uddannelsen, får du via mail (et login), hvor du får adgang til din litteraturliste, relevante artikler og et velkomstbrev med praktiske oplysninger.

Vi glæder os meget til at møde dig.

Alt det bedste*

Fie Hørby