Skræddersyede forløb til virksomheder

- med Fie Hørby

Blackbird Institute uddannelser

Relationskompetence, coaching og performance

Det er vores erfaring, at rigtig mange teams er præget af tids- og energikrævende konflikter. Det er dyrt og hårdt, og det dræner selv de dygtigste medarbejdere.  

Derfor tilbyder vi skræddersyede forløb til virksomheder i relationskompetence og ledelse. 

Relationskompetent ledelse tager udgangspunkt i, at hver enkelt leder får udviklet og trænet sin integritet og autenticitet. Det giver den bedst mulige forudsætning for at lede ligeværdigt og anerkendende, hvilket giver større trivsel i en virksomhed, bedre resultater, bedre samarbejde og forebygger dermed stress. 

Vi tilbyder både længevarende og korte uddannelsesforløb, workshops og foredrag. 

Alt vil blive skræddersyet til jer personligt, men kan bl.a. have fokus på konflikthåndtering, personlig ledelse, den relationskompetente samtale, udvikling af lederkompetencer, ideudvikling, divergent tænkning, personlig gennemslagskraft, stresshåndtering, teamudvikling, samarbejde, visionsudvikling, performanceteknik mv. 

Vores undervisning veksler mellem oplæg, øvelser, feedback og supervision og har altid fokus på det ressourcefulde og på konkrete handle- og udviklingsmuligheder. 

"Det har virkelig været en fornøjelse at være sammen med jer. Jeg har aldrig deltaget i bedre undervisning, end den I har givet, og jeg har aldrig mødt bedre undervisere end jer. Faktisk tror jeg ikke, at jeg har mødt mere ”hele mennesker” end jer. Jeres direkte, men også kærlige og velmenende, facon og tilgang til, hvordan I udfordrer os, har givet mig en meget bredere forståelse for mine medarbejdere, mine kolleger og menneskerne omkring mig – og jeg er, frem for alt, blevet meget klogere på mig selv. De ting I har lært mig har gjort, at jeg i dag føler mig meget mere rustet til fremtiden, ikke kun som leder, men også som søn, kæreste og far - det skal I have stor tak for.Tak fordi I er, som I er."
Kristian Petersen
Head of Customer Operations, TV2 PLAY

Virksomheder, vi har samarbejdet med:

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde jer, så kontakt os endelig på tlf. 22 11 18 66 eller på mail: [email protected] 

Gør som 10.000 andre

Få tips og gratis rådgivning fra Fie Hørby direkte i din indbakke