BLIV UNDERVISER PÅ BLACKBIRD INSTITUTE 

Blackbird Institute vækster, og vi søger derfor løbende kompetente og erfarne undervisere. Er det dig?

Brænder du for relationer, har du en stærk faglighed, stor undervisningserfaring, kan du fortætte læringsrummet og engagere dig i studerendes udvikling og læring samt arbejde struktureret og selvstændigt? 
Så er du måske en af Blackbird Institutes nye undervisere

Blackbird Institute er et familie- og psykoterapeutisk institut med 300 studerende fordelt på 3 forskellige uddannelser, og som har eksisteret i snart 9 år. Vi vækster og mangler derfor løbende kompetente og erfarne undervisere.

Om stillingen

Som underviser på Blackbird Institute bliver du del af et dynamisk og kontaktfuldt læringssted, hvor omdrejningspunktet er at udvikle mennesker og uddanne relationskompetente rådgivere og ledere samt dygtige familie- og psykoterapeuter. Som underviser kommer du til at stå for at formidle forskellige psykologiske teorier, facilitere kreative læringsprocesser og holde rum i gruppeprocesser samt fungere som tilknytningsperson for de studerende. 

Om dig

Er du det rette match, kan du nikke genkendende til de fleste af nedenstående punkter: 

 • Du er uddannet psykolog eller psykoterapeut MPF
 • Du har mere en 3 års undervisningserfaring
 • Du har haft klienterfaring i mindst 5 år
 • Du har efteruddannelse inden for EFT, ISTDP eller IFS
 • Du er kreativt tænkende omkring formidling og læring
 • Du har en stærk faglighed og evner at omsætte den til læring på en engagerende og motiverende måde
 • Du går op i de studerendes læring og udvikling 
 • Du har en høj etik og kan du efterleve det, du underviser i og er villig til at reparere relationelt, når det er nødvendigt
 • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt
 • Du er kontaktfuld og tilgængelig for vores studerende
 • Du har lyst til at indgå i et fællesskab med både studerende og medarbejdergruppen, og som er initiativrig, 

Vi tilbyder

På Blackbird Institute er der højt til loftet, og du kan forvente et uformelt, men ambitiøst arbejdsmiljø, hvor præcision, dedikation og udvikling er centralt. Vi tror på, at det gode arbejdsliv er baseret på gode relationer, så jo bedre vi har det sammen, jo bedre arbejder vi sammen.  På Blackbird Institure løfter vi i flok.  Tidsomfanget kan variere fra halv til fuld tid afhængigt af dine muligheder og behov.

Kontakt os for at høre omkring honorar.

Om os

Blackbird Institute et psykoterapeutisk institut, der tilbyder uddannelser i relationskompetence, familierådgivning og familieterapi.
Vores studerende er både fra det private erhvervsliv, kommuner, skoler og institutioner, selvstændige samt andre fagfolk og forældre. Vi tror på, at kvaliteten af vores relationer afgør kvaliteten af vores liv.
Vores mission er at skabe et sted, hvor mennesker gennem vores uddannelser kan udvikle deres menneskelighed og faglighedog vække sanser, følelser, kroppe og sind, så vi kommer mere i kontakt med os selv, hinanden og med livet.

Blackbird Institute er stiftet af familieterapeut og forfatter Fie Hørby og er Danmarks største familieterapeutiske institut evalueret af Dansk Psykoterapeutforening og Crossfields Europa samt godkendt som et privat institut, der lever op til samtlige af de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser

Læs mere på www.blackbirdinstitute.dk

Ansøgning

Send din ansøgning til [email protected]

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Blackbird Institutes faglige leder Dragana Mateskovic Lyduch: [email protected]

Brug for at mødes?

Vil du møde os, er du meget velkommen til at tilmelde dig et af vores informationsmøder.

Gør som 10.000 andre

Få tips og gratis rådgivning fra Fie Hørby direkte i din indbakke